Bayern Münchens scout Björn Andersson gästar podden! En intervju med Björn inspelad på Scandic Grand i Örebro, där den frispråkige Europacupmästaren och landslagsmannen som arbetat för Bayern München i över 25 år – både som akademiansvarig och scout – berättar vad han tror om en återkomst till Europa för Zlatan. Vi pratar även om Victor Nilsson Lindelöfs psyke, varför Björn tycker Alexander Isaks val att gå till Dortmund var fel, om korruptionen i Uefa och Fifa, varför han inte tror att Bayern kommer släppa varken Lewandowski eller James Rodríguez trots att båda öppnat för att lämna, vad han tycker om Paul Pogbas mentalitet och varför han tycker att Emil Forsberg är redo för en toppklubb. Trevlig lyssning!

CL-podden backas inte av något mediehus utan finansieras av poddens lyssnare på Patreon. Bli patron!
Hello. Add your message here.