Äntligen är klubblagsfotbollen tillbaka och vi pratar om Manchester City och deras eventuella transferförbud (5:56), Raheem Sterlings form (15:01), Juventus kontraktsförlängningar och skadan på Ronaldo (16:36), stämningen inför Ajax – Juventus (26:25), Tottenhams nya arena (28:32) och varför den är så mycket dyrare än Emirates och andra arenor i samma storlek, senaste nytt kring Stadio della Roma (36:01) i Tor di Valle-området i Rom, stämningen inför Manchester United – Barcelona (40:54) och Ole-Gunnars nya treårskontrakt, skadeläge i Liverpool (47:37) och vikten av Joe Gomez återkomst, Iker Casillas nya kontrakt med Porto (48:55) och Lucas Hernández rekordövergång till Bayern München (49:47) från Atlético Madrid samt hur Atléticos backlinje kommer förändras till nästa säsong. Trevlig lyssning!

CL-podden backas inte av något mediehus utan finansieras av poddens lyssnare på Patreon. Bli patron!
Hello. Add your message here.