Vårt längsta avsnitt hittills! Vi diskuterar att De Rossi lämnar Roma (06:50), snackar ner semifinalreturerna (09:25), intervjuar stjärnarkitekten Markus Pfisterer som designat nya Santiago Bernabéu-stadion (17:33), räknar på hur mycket pengar Tottenham tjänar på CL nästa år (53:28), vi listar även våra vinnare (1:10:11) och förlorare (1:13:29) och avslutar med en intervju med Alex Frosio från La Gazzetta Dello Sport (1:19:28) där han berättar vart han tror Antonio Conte hamnar, Juventus tränarfråga, Inters och Napolis mål på transfermarknaden, varför Serie A har hamnat efter i Europa, och lite om spelarbetygen i gazzettan som vi använder oss av ibland i podden. Trevlig lyssning!

CL-podden backas inte av något mediehus utan finansieras av poddens lyssnare på Patreon. Bli patron!
Hello. Add your message here.