Säsongsavslutning! Vi inleder med en sillyrond (4:48) där vi går igenom de senaste övergångarna och ryktena kring CL-lagen med bland annat Lampard/Čech/Kovačić till Chelsea, Dani Alves, Gigi Buffon, Adrien Rabiot, Spinazzola/Pellegrini-bytet, Ndombélé, João Félix, Griezmann, Lazaro/Sensi till Inter, Manolas/Diawara-bytet och Sarabia till PSG. Dessutom gör vi truppinventeringar av Chelsea (45:00), Liverpool (47:15), Tottenham (50:55), Atlético Madrid (53:58) och Napoli (1:00:11), samt pratar med den amerikanske juristen och ekonomen Gaetano Taormina (1:02:28) som är expert på Financial Fair Play-reglementet och har skrivit en kartläggning av FFP i Fordham International Law Journal. Trevlig lyssning! Gaetanos kartläggning finns att läsa här: https://ir.lawnet.fordham.edu/cgi/viewcontent.cgi?article=2752&context=ilj

CL-podden backas inte av något mediehus utan finansieras av poddens lyssnare på Patreon. Bli patron!
Hello. Add your message here.